Taylor_.jpg

Baby-illustratie

Ik krijg vaak hele leuke aanvragen om (pasgeboren) baby's en kleine kinderen te tekenen. Dit is erg leuk en heel erg geschikt voor een foto-illustratie.

Leuk om weg te geven aan de kersverse ouders of misschien zelfs als babykaartje,

Werkwijze

1.

Mail ons je wensen en foto waar Claire mee kan werken. We spreken een prijs af, gebaseerd op de prijslijst. Daarna gaat ze aan de slag. Het is belangrijk dat de foto wel een redelijke kwaliteit heeft (maar wees niet bang, de meeste foto's zijn tegenwoordig scherp genoeg).

Doorgaans heeft Claire binnen een week een illustratie af, maar als er wachtrij is, kan het langer duren. Communiceer daarom altijd even wanneer je je illustratie nodig hebt, bijvoorbeeld als het voor een verjaardag is. Let er wel op dat je alleen een digitaal bestand krijgt en er nog tijd overheen gaat als je het bestand later zelf gaat afdrukken.

2.

Claire gaat aan de slag. Ze stuurt je het lijnwerk en vraagt om feedback. 

3.

Feedback? Dan past Claire dit aan totdat je tevreden bent. Tevreden? Mooi! Claire gaat verder met het inkleuren van je bestelling. Ondertussen stuurt ze de factuur (of Tikkie).

Untitled_Artwork 17.PNG

4.

Je illustratie wordt ingekleurd en voorzien van highlights en schaduwen. Hij is af! We sturen 'm naar je en vragen of je nog aanpassingen hebt.

5.

Helemaal tevreden? Dan krijg je je bestelling per mail in .jpg, .pdf en .png (transparant). 

Prijzen

  • De prijs van de illustratie is afhankelijk van het te tekenen oppervlak:

    • Alleen het gezicht (zoals bij Jipp): €20​*

    • Hele lichaam: €30*

    • Geschreven naam: €10.

 

*Dit is een indicatie. De uiteindelijk prijs kan verschillen per foto, afhankelijk van hoe ingewikkeld de foto is. De prijs spreken we vooraf af. 

Je ontvangt een digitale illustratie. Afdrukken zit dus niet bij de prijs inbegrepen.

Je krijgt je illustratie in .jpg, .png en .pdf zodat je 'm zelf kunt laten afdrukken indien gewenst.

Untitled_Artwork 17.PNG
Jipp_ 3.jpg