top of page

Over mij

Hoi! Ik ben Claire de Groot, ik ben 24 jaar en ik woon in Hilversum met mijn hond, twee katten en lieve vriend. Als ik 1 woord mocht gebruiken om mezelf te omschrijven is dat: creatief. Ik hou ontzettend van creatief bezig zijn, in zo'n beetje alle mogelijke vormen: tekenen, knutselen, sieraden maken, miniatuurbouw, linosneden maken, houtbranden, haken... Je kunt het zo gek niet bedenken! Ook houd ik veel van puzzelen, spelletjes spelen, podcasten, wandelen en bakken.

Naast die vele hobby's, heb ik ook veel interesses en dingen waar ik enthousiast van word. Om er een paar te noemen: Dolly Parton, en 60s en 70s muziek in het algemeen, honden en katten, en plantjes. Die laatste interesse heeft me ertoe aangezet mijn webshop te starten. Ik houd superveel van planten, maar mijn vingers zijn helaas niet zo groen als ik zou willen. Om deze reden bedacht ik in 2021 mijn papieren planten, helemaal handgemaakt en onsterfelijk! Ik ben begonnen met ze te verkopen, en sindsdien is mijn webshop steeds meer gaan groeien met nieuwe producten. Ik hoop later mijn brood te kunnen verdienen met mijn creativiteit. Mijn hoofd zit bomvol ideeen voor nieuwe dingen die ik wil maken. Neem je een kijkje in mijn webshop?

Naast deze enthousiaste, creatieve persoon ben ik ook autistisch. Waarschijnlijk maakt dat mij ook zo passievol en enthousiast over mijn hobby's. Helaas ervaar ik vaak ook veel last van mijn autisme en psychische klachten in het dagelijks leven. Om deze reden heb ik nu mijn hulphond in opleiding Elvi aan mijn zijde. Alle winst die ik maak met mijn webshop gaat naar het financieren van mijn hulphond. Meer daarover vind je hier

Over ons: Over ons
bottom of page