top of page
Untitled_Artwork 98.jpg

Werkwijze

1.

Mail mij je wensen en foto's waar ik mee kan werken. Per persoon of dier die je geportretteerd wil hebben, mail je twee of drie foto’s. Bij voorkeur vanaf de voorkant genomen. Doorgaans heb ik binnen anderhalve week een portret af, maar als er een wachtrij is, kan het langer duren. Communiceer daarom altijd even wanneer je je portret nodig hebt, bijvoorbeeld als het voor een verjaardag is. Let er wel op dat je alleen een digitaal bestand krijgt en er nog tijd overheen gaat als je het bestand later zelf gaat afdrukken.

 

2.

Ik ga aan de slag. Ik stuur je de schets en vraag om feedback. 

3.

Feedback? Dan pas ik dit aan totdat je tevreden bent. Tevreden? Mooi! Ik ga verder met het uitwerken van je bestelling. Ondertussen stuur ik je de factuur (of Tikkie).

4.

Je portret wordt ingekleurd en voorzien van highlights en schaduwen. Hij is af! Ik stuur 'm naar je en vraag of je nog aanpassingen hebt.

5.

Je portret ontvang je in hoge kwaliteit en zonder watermerk. Veel plezier ervan!

Cartoon portret

Altijd al willen weten hoe jij en je geliefden eruit zouden zien in cartoons? Zoek niet verder, Ik ga graag voor je aan de slag. Je kunt ook huisdieren laten tekenen.

 

Ook leuk om als cadeautje te geven. 

Untitled_Artwork 99.jpg
Untitled_Artwork 103.JPG
Untitled_Artwork 101.jpg

Prijzen

  • Prijs per persoon:             €30

  • Prijs per persoon              

        (hele lichaam):                  €40

  • Prijs per dier:                    €15

 

De prijzen zijn gebaseerd op een digitaal portret.

Je krijgt je portret in .jpg, .png en .pdf zodat je 'm zelf kunt laten afdrukken indien gewenst.

Het is ook mogelijk om een achtergrond te maken, of extra decoraties toe te voegen. Dit wel graag in overleg. Ga wel uit van een meerprijs.

Untitled_Artwork 95.jpg
Untitled_Artwork 100.jpg
bottom of page