top of page
IMG_9921.jpg

Werkwijze

1.

Mail mij jouw ideeën en wensen omtrent jouw illustratie(s), het liefst zo uitgebreid en concreet mogelijk. We spreken samen een prijs en de deadline af. 

 

Illustraties op maat

Ik maak, naast de portretten en producten in mijn webshop ook illustraties op maat. Niks is te gek, ik teken het allemaal voor je! Denk aan illustraties voor trouwkaarten, geboortekaartjes, wenskaartjes of kerstkaartjes, illustraties voor op je flyer, nieuwsbrief of site, logo's, kleurplaten, artwork voor je podcast of illustraties voor in boeken. Neem contact met me op voor alle mogelijkheden en de prijzen.

 

Meer informatie over foto-illustraties (portretten) vind je hier, en over huis-illustraties vind je hier.

Untitled_Artwork 119.JPG

2.

Ik ga aan de slag. Ik stuur je de schets en vraag om feedback. Dit kan vaak prima via de mail of Whatsapp. Bij grotere opdrachten gaat dit via videobellen.

3.

Feedback? Dan pas ik dit aan totdat je tevreden bent. Tevreden? Mooi! Ik ga verder met het afwerken van je opdracht. Ondertussen stuur ik je de factuur.

Diversiteit_.jpg

4.

Hij is af! Ik stuur 'm naar je en vraag of je nog aanpassingen hebt.

5.

Ik stuur je de illustratie(s) in hoge kwaliteit via de mail. Veel plezier ervan!

Untitled_Artwork 111.jpg

Prijzen

  • Mijn uurtarief is €30. Op basis van jouw opdracht maak ik een inschatting hoeveel uur ik eraan zal werken en wat de prijs zal zijn. Stuur me een mailtje om het met me te bespreken.

 

De prijzen zijn gebaseerd op een digitale illustratie.

Je krijgt je illustratie(s) in .jpg, .png en .pdf zodat je 'm zelf kunt laten afdrukken indien gewenst.

Valesca.jpg
Untitled_Artwork 114.JPG
Untitled_Artwork 120.JPG
bottom of page