top of page
Sturing.jpg

Werkwijze

1.

Mail mij je wensen en foto's waar ik mee kan werken. Per persoon of dier die je geportretteerd wil hebben, mail je twee of drie foto’s. Bij voorkeur vanaf de voorkant genomen. Doorgaans heb ik binnen anderhalve week een portret af, maar als er een wachtrij is, kan het langer duren. Communiceer daarom altijd even wanneer je je portret nodig hebt, bijvoorbeeld als het voor een verjaardag is. Let er wel op dat je alleen een digitaal bestand krijgt en er nog tijd overheen gaat als je het bestand later zelf gaat afdrukken.

 

2.

Ik ga aan de slag. Ik stuur je het lijnwerk en vraag om feedback. 

3.

Feedback? Dan pas ik dit aan totdat je tevreden bent. Tevreden? Mooi! Ik ga verder met het inkleuren van je bestelling. Ondertussen stuur ik je de factuur (of Tikkie).

4.

Je portret wordt ingekleurd en voorzien van highlights en schaduwen. Hij is af! Ik stuur 'm naar je en vraag of je nog aanpassingen hebt.

5.

Ik stuur je portret in hoge kwaliteit en zonder watermerk via de mail. Veel plezier ervan!

Persoonlijk portret

Lijkt het je leuk om je geliefdes in een tekenfilmstijl te laten portretteren? Zoek niet verder, Ik ga graag voor je aan de slag. Je kunt ook huisdieren laten tekenen.

 

Ook leuk om cadeau te geven. 

img_0335-2.jpg
jpeg-afbeelding-7a5129bb58ae-1-2.jpeg
Inge.jpg

Prijzen

  • Prijs per persoon of dier:             €25

 

De prijzen zijn gebaseerd op een digitaal portret.

Je krijgt je portret in .jpg, .png en .pdf zodat je 'm zelf kunt laten afdrukken indien gewenst.

Het is ook mogelijk om een achtergrond te maken, of extra decoraties toe te voegen. Dit wel graag in overleg. Meer tekenen dan alleen de hoofd en schouderpartij is ook mogelijk in overleg. Ga wel uit van een meerprijs.

Josine 2.jpg
Tabitha 2.jpg
bottom of page