top of page

Papieren planten

IMG_9677.jpg

Is het een plant? Is het kunst? Is het een kunstplant? 

 

Ja. Eigenlijk is het alle drie wel. Mijn papieren planten zijn uniek, je weet dus zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. En het mooiste van alles: deze planten gaan niet dood als je ze eventjes vergeet. 

 

Elk blad van de planten die je op deze site ziet, is handgemaakt. Ik teken de bladeren digitaal, daarna druk ik ze af, knip ik ze uit en knutsel ik er steeltjes aan.

 

De bladeren zijn behandeld met waterafstotende spray. Het is dus niet erg als je per ongeluk water over je bladeren sproeit. De plantjes kunnen ook tegen zonlicht.

 

De meeste planten zijn er in de volgende maten: 

 

  • mini

  • Life Size S

  • Life Size M

  • Life Size L

 

Mocht je na je bestelling je plant toch nog willen upgraden van een S naar een M of een M naar een L; stuur dan even een mailtje. Dan regelen we dat je extra bladeren kunt kopen.

 

Verzending:

 

Het is heel lastig om de plantjes kant en klaar te versturen. Je krijgt daarom een pakketje met losse onderdelen. Niet moeilijk en hartstikke leuk, want je kan zelf je plantje vormgeven. Je krijgt per plantje een passend blok steekschuim, de bladeren die je bestelt hebt en een zakje potgrond om je plantje mee af te maken. 

Let op:

Zorg voor een mooi potje voor je plant. Bij je plantje krijg je uitgebreide instructies met de gewenste diameter van de pot. Koop je een mini-plantje? Dan zit het potje bij je bestelling inbegrepen.

 

Verzorging van jouw plant:

 

Zonlicht:

Geen specifieke wensen

 

Water:

Geen water nodig

 

Voeding: 

Niet nodig!

 

Verpotten:

Ik hoef maar één keer een mooie pot. Daarna hoef je mij nooit meer te verpotten

IMG_9730.jpg
IMG_9223.jpg
IMG_9634.jpg

Ben je jouw instructieformulier dat bij de papieren plant zat kwijt, of wil je er gewoon nog eentje printen? 

 

Klik op de paperclip om de pdf te bekijken en/of printen!

bottom of page