top of page
Zoeken
  • klairtje

#pupdate: Nestje gevonden!!!!

Je raadt het niet met zo'n titel, maar... ER IS EEN NESTJE GEVONDEN!


Nadat ik donderdagmiddag had teruggemaild dat ik een Golden Retriever ook graag zou willen toevoegen aan de zoektocht, kreeg ik vrijdagochtend al een mailtje terug:


"Kunnen we even bellen?"


Mijn hart maakte gelijk een sprongetje, want dit betekent iets! Natuurlijk belde ik gelijk, en jawel: er is een nestje gevonden!! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe supermegagigafantastisch blij ik ben!!!!


Het is een nestje van 13 Golden Retriever puppy's. Een kruising tussen de werklijn en showlijn. Woensdag (morgen!!) worden de pups getest, en hoor ik meer over of er een geschikte pup tussen zit. Er is dus nog niks zeker, het kan ook zomaar zijn dat mijn hulppupje hier niet tussenzit, dus ik probeer nog niet al te veel te hopen.


Ik heb inmiddels ook contact gehad met de fokker, en hij heeft me ook wat foto's van de pups en de mamahond gestuurd. Het zijn prachtige wat donkerdere goudkleurige honden. En zo schattig! Mijn ambulant begeleider grapte nog dat ze qua vachtkleur wel erg lijken op mijn haarkleur.De pups zijn inmiddels 7 weken oud, wat betekent dat áls er een geschikte pup uit het nest komt, deze volgende week of die week erna al opgehaald mag worden! Poeh, het gaat zó snel, echt bizar!


Ik heb met mijn begeleider al een lijstje gemaakt wat ik allemaal nog moet regelen en kopen voor de pup in huis komt, maar eerlijk gezegd ben ik het overzicht alweer kwijt. Gelukkig staat er donderdag een afspraak gepland met de trainer die de hulphondopleiding met mij en de pup gaat doen. Dan gaan we kennismaken en me voorbereiden op de komst van de pup!


Ik zal jullie op de hoogte houden morgen. De dagen gaan echt traag met al dat wachten en de spanning! Nog eventjes wachten nog...

423 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page