top of page
Zoeken
  • klairtje

#pupdate: Zoektocht naar een nestje

De zomervakantie loopt op zijn einde, dus was het tijd voor een belletje met de hulphondenorganisatie. Goed nieuws! De trainer is gevonden! Dit betekent dat we nu écht op zoek kunnen naar een nestje. Ahhhh ik ben zo blij!! Ook heb ik een definitieve raskeuze gemaakt: het wordt een Springer Spaniël. (Foto ter illustratie, NIET mijn pup helaas)

Zoooo blij met dit nieuws! Hoe gaat het er nu verder uitzien? De hulphondenorganisatie gaat voor mij op zoek naar een nestje, en ik kan zelf ook zoeken. Zodra er een nestje is, worden de pups getest en komt er hopelijk een pup uit de test die geschikt is om op te leiden tot hulphond. Ik zou elk moment gebeld kunnen worden dat er een nestje is, maar dit kan ook nog weken duren. Ik ben heel benieuwd hoe snel het zal gaan.


Ondertussen ben ik me vast aan het inlezen over puppy's opvoeden, het trainen van honden en hoe een hond precies leert. Mocht je nog tips hebben voor goede boeken hierover, houd ik me ten zeerste aanbevolen!


308 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page